+31 (0) 6 38 1554 70 [email protected]

Ik ben de trotse vader van Avalon. Als ik op mijn plek ben ben ik een enthousiast en ondernemend persoon. Voor mij staat persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit niet los van mijn leven en in alles wat ik doe zie ik dat terug. In mijn vrije tijd doe ik vaak yoga en meditatie en ga ik graag naar vrienden.

De afgelopen 5 jaren zijn een flink avontuur geweest met grote hoogtes en dalen. Meerdere bedrijven gehad, grote IT projecten, vele 10-daagse meditatie retraites, ayahuasca ceremonies en een enorme persoonlijke en spirituele groei. Het was zeker de moeite waard maar ik ben er nog wel van aan het bijkomen. En nu weer op naar het volgende avontuur, net genoeg pauze ertussen om het weer met volle energie aan te kunnen gaan. Samen ontdekken en creëren is wat mij de energie geeft in alles wat ik doe.

Doelen

Deze site staat op dit moment in teken van mijn nieuwste avontuur, het bouwen van een huis, het aanleggen van een tuin, het creëren van een community, en het starten van 2 nieuwe ondernemingen. (niet allemaal tegelijk natuurlijk) In de loop van de tijd zul je hier wel informatie over zien verschijnen op deze site.

Missie en motivatie

Ik heb altijd flink wat moeite gehad met mijn leven, en heb daar in de loop van de jaren veel over geleerd, uit boeken, van wijze mensen, en uit eigen ervaring door te doen. Ik wil graag deze kennis en de ervaring delen met anderen. Dit wordt ook het doel van mijn volgende ondernemingen.

Sneak preview

Mocht je op de zaken willen vooruitlopen, ik ga retraites geven bij mij thuis, 1 op 1 of met zeer kleine groepen. We gaan onder andere bezig met yoga, meditatie, kou en warmte en bindingspatronen. De retraites zullen in overleg op maat gemaakt worden. Heb je interesse? Neem dan contact met me op.

Close Menu